Klik hier om uw activiteit of evenement te plaatsen op doepunt.nl!

Adverteren

GRATIS activiteiten, evenementen en kortingen plaatsen.
Iedere organisatie die activiteiten of evenementen aanbiedt mag deze gratis plaatsen op doepunt.nl. Het gaat hierbij om aanbod van activiteiten of evenementen in combinatie met minimaal 1 bezoeklocatie. Daarnaast kan een locatie met als activiteit ‘een bezoek brengen aan’ algemeen gepromoot worden met wat er zoals te zien of te doen is. Denk hierbij aan een theater, museum, markt/braderie, attractiepark of dierentuin.  

Tijdelijke evenementen met specifieke data zoals theatervoorstellingen, tentoonstellingen, beurzen, concerten of wedstrijden dienen op de evenementenkalender geplaatst te worden.

Om het aanbod van activiteiten en evenementen te plaatsen dient u een gratis account aan te maken met een eigen inlognaam en wachtwoord. Bewaar deze gegevens goed! Als u bent ingelogd kunt u eenvoudig nieuwe activiteiten, evenementen en de locaties waarop deze plaatsvinden toevoegen, wijzigen en verwijderen. 

Promotie Activiteiten- en Evenementenoverzicht via verblijfslocaties.
Voor gasten van verblijfsaccommodaties zoals hotels, appartementen, bed & breakfasts en vakantieparken is het heel handig om te weten wat er op het moment van hun verblijf in de omgeving van hun accommodatie te doen is. Vandaar dat wij een module hebben ontwikkeld die het vanaf 2011 mogelijk maakt het overzicht van activiteiten, evenementen en kortingen in te bouwen in de website van diverse aanbieders van de verblijfslocatie(s). De kleuren van dit inbouwframe kunnen eenvoudig worden aangepast aan elke huisstijl. U wordt dan ook bij hun gasten, uw doelgroep, onder de aandacht gebracht.

Deze module wordt in een aangepaste vorm ingezet voor gemeenten die de activiteiten en evenementen binnen hun gemeente willen promoten bij hun gasten.

(Joint) Promotion
Enkele andere (gezamenlijke) promotiemogelijkheden op een rijtje:

• vermelding van uw kortingsactie op websites van derden (bijvoorbeeld wanneer
  men een hotelovernachting boekt);
• vermelding van uw activiteit of evenement als Topper op www.doepunt.nl;
• vermelding van uw activiteit of evenement als ‘Doepunt’ of ‘Event’ in beeld op
  www.doepunt.nl;
• een tekstlink van uw bedrijf op www.doepunt.nl;
• een banner van uw bedrijf op www.doepunt.nl;
• vermelding van uw bedrijf in de nieuwsbrief van doepunt.nl (met logo en tekst);
• advertentieruimte op alle flyers die doepunt.nl uitgeeft tijdens publieke
  evenementen en ter promotie van doepunt.nl;
• vermelding van uw activiteit of evenement via diverse Social Media.